LOŠE VESTI IZ UEFA ZA SRPSKE KLUBOVE! Zvezda i Partizan u OGROMNOM problemu!
Foto: Shutterstock, Vladimir Marković/Alo!

Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Partizan i ranije su mučili muku sa nevakcinisanim fudbalerima. Doduše, crno-beli dosta manje jer imaju veći broj igrača koji su se odlučili za vakcinaciju protiv korona virusa.

DEDA MU JE BIO ČETNIČKI VOJVODA, U ZVEZDI GA PROZVALI FILOZOF, NA "MARAKANU" STIGAO IZ BARSELONE! Gde je nestao jedan od najvećih talenata u Evropi? (VIDEO)

Kako je rekao generalni direktor kluba iz Humske rekao za "Telegraf", UEFA je poslala dopis timovima da nevakcinisani igrači neće moći da igraju u evropskim takmičenjima.

LOŠE VESTI IZ UEFA ZA SRPSKE KLUBOVE! Zvezda i Partizan u OGROMNOM problemu!

Foto: Shutterstock

 

-  Dobili smo smernice od UEFA na "onlajn" sastanku da će PCR testovi, odnosno medicisko izuzeće, važiti još samo u prvom dvomeču druge faze takmičenja u Ligi konferencija i da posle toga oni koji ne budu vakcinisani neće moći da igraju utakmice u njihovim takmičenjima. Igrači Partizana su već upoznati sa tom odlukom, jasno im je preneto kakve su sugestije. Verujem i da to neće biti problem, jer mi u timu već imamo veliki broj vakcinisanih fudbalera, ima i momaka koji su u skorije vreme preležali virus i nameravaju da to učine - kaže Miloš Vazura.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading