TADIĆ I ALO RASLI ZAJEDNO! Kapiten Ajaksa otkriva koji momenat mu je obeležio karijeru!
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 

Prvi broj dnevnog lista Alo! izašao je pre više od 14 godina. Od tog dana do sada stigli smo do jubilarnog 5000. izdanja, a kako smo mi rasli, s nama su rasli neki od najvećih srpskih sportista.

ODREKAO SE SRBIJE, ODABRAO DRUGU REPREZENTACIJU, A SADA IDE KOD TADIĆA! "Srpski Maldini" napustio Milan i pronašao novi klub! (FOTO)

Dušan Tadić, momak koji nosi kapitensku traku u reprezentaciji i u Ajaksu, zvanično najbolji fudbaler Srbije, za slavljenički broj naših novina se prisetio gde je bio tog davnog oktobra 2007. godine, kada se na trafikama premijerno pojavio Alo!

- Tada sam ušao u prvi tim Vojvodine i krenuo da skrećem pažnju na sebe - priča nam Tadić, a na pitanje da li je tada mogao da zamisli šta će se sve u ovih 14 godina dogoditi, odgovara:

- Kapitenska traka, reprezentacija, pa i Ajaks, bili su mi ciljevi. Ajaks je uvek bio klub koji sam voleo i za koji sam želeo da igram. Treba imati snove i ciljeve i truditi se da učiniš sve da se ostvare, a onda - prepustiš se i uživaš.

TADIĆ I ALO RASLI ZAJEDNO! Kapiten Ajaksa otkriva koji momenat mu je obeležio karijeru!

EPA/ MAURICE VAN STEEN

 

 

Kad se pomene najlepša stvar koja mu se dogodila u ovih 14 godina, i profesionalno i privatno, Duća kaže:

- Profesionalno sam uživao u svakom klubu, najviše u Ajaksu. Najbliži mi je srcu i uživam u stilu igre koji ima, u Ligi šampiona, osvajanju titula, trofeja... Privatno su, naravno, trenuci rođenja moje dece, njih troje. Svaki momenat s njima je poseban na svoj način.

Čestitka kapitena: Volim da vas čitam

Tadić je pozdravio sve naše čitaoce i redakciji čestitao izlazak 5000. broja.

- Volim da vas čitam, jer imate dobre sportske priče!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading