ZBOG NJEGA SU SE SVI HVATALI ZA GLAVU! Partizan ga ukrao Zvezdi, ispraznio je kasu tima iz Humske, pa nestao - Gde je sada Brazilac sa staklenim kolenima?
Foto: ALO/Marko Metlaš

Nekada se jednostavno neke kockice ne sklope... Možda je kvalitet tu, ali nekada ne bude onako kako se očekivalo. Navijači Partizana i danas pamte Eduarda Pašeka, potencijalu bombu koja nikada nije eksplodirala.

Partizan ga ukrao Zvezdi!

U Humskoj su te 2011. godine dolazaka tadašnjeg igrača Sao Kaetana predstavili kao veliku pobedu nad Crvenom zvezdom! Igrač je pregovarao sa crveno-belima, ali se odlučio da iz Brazila dođe u Humsku. Bila je to na kraju ispostaviće se velika greška.

- Imao sam dve ponude, ali odlučio sam se za Partizan i drago mi je što sam sada ovde...Verujem da sam doneo ispravnu odluku. Partizan je veliki klub, sa odličnim navijačima, a moja jedina briga ovde će biti postizanje golova - rekao je tada Eduardo.

Novinari i stručni štab se hvatali za glavu!

Priča oko Eduarda je krenula bajkovito! Došao je pravo na pripreme Partizana, i oduševio je sve! Posle dva treninga svi su mislili da imaju igrača spremnog za velika dela. Lopta ga je slušala, a jedan od novinara prisutnih na pripremama je zaključio da Partizan dugo nije imao takvog igrača. Posle gola protiv Škendije i navijači su bili u transu, ali...

MILOŠ JOJIĆ KRALJ CRNO - BELIH PREKIDA Vezista Partizana za Alo! o pripremama, tituli, odlasku iz Humske...

Staklena kolena!

Kratko je trajala bajka! Eduardo je brzo doživeo tešku povredu kolena i bilo je jasno da za njega neće biti mesta niti sreće u Humskoj! Koliko je sve bilo ozbiljno govori i činjenica da je igrao do svoje 28. godine! Zbog staklenih kolena i hronične povrede morao je da prekine karijeru.

ZBOG NJEGA SU SE SVI HVATALI ZA GLAVU! Partizan ga ukrao Zvezdi, ispraznio je kasu tima iz Humske, pa nestao - Gde je sada Brazilac sa staklenim kolenima?

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

 

Rambo bio u šoku!

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dejan Rambo Petković je navodno crveno-belim i preporučio ovog igrača. Kada je bilo jasno da će u Partizan, bio je iskren. Nije vredeo milionskog obeštećenja.

- Eduardo Pašeko je dobar igrač, ali ne vredi onoliko koliko Sao Kaetano traži za njega. Informacija da je Zvezda pregovarala oko njegovog transfera nije tačna, već se intenzivno radi na dovođenju drugog napadača - rekao je tada Petković.

ON JE OTKRIO VLAHOVIČA! Dušan je kombinacija Ibrahimovića i Mancea - reči pokojnog Partizanovog lovca na talente sada zvone još jače!

Kako se sve završilo!

Pašeko se iz Partizana vratio u Sao Kaetano, ali je i tada bilo jasno da za njega više nema ozbiljnog fudbala. Za crno-bele je odigrao samo 25 utakmica, a do kraja karijere bio je po nižim ligama Brazila.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading