FUDBALSKI TRENER PROŠAO KROZ PAKAO Nije mi bilo svejedno, jedva sam preživeo!
EPA/DIEGO AZUBEL

 

Srpski fudbalski stručnjak, Milovan Rajevac u poslednjih nekoliko meseci preživeo je pravu golgotu. Nakon što se uspešno oporavio od zaraze koronavirusom, doskorašnjeg selektora Gane "zahvatila" je još jedna teška bolest zbog koje je "jedva ostao živ", kako je on posvedočio. 

U razgovoru za Sportski žurnal, Rajevac je otkrio da je imao malariju zbog koje je osam dana bio u izolaciji. To ga je sve zadesilo dok je boravio u Kataru sa fudbalerima Gane, koji su se tamo pripremali za Kup afričkih nacija.

- U Kataru sam se borio za život. I pobedio sam! Na razgovor sam došao pod dejstvom oporavka od koronavirusa i malarije. Malo ko je to znao u Srbiji. Bio sam izolovan čak osam dana, iz sobe sam vodio treninge i savetovao saradnike - rekao je Rajevac.

FUDBALSKI TRENER PROŠAO KROZ PAKAO Nije mi bilo svejedno, jedva sam preživeo!

EPA

 

 

Posledice su očilgedno toliko jake da se Rajevac i dalje nalazi pod terapijom, ali sada je generalno u dobrom stanju. 

- Bolest je bila izazvana ujedom zaraženog komarca. Pio sam jake lekove, pridržavao sam se saveta lekara. Terapija još traje, idem na kontrole. Nije mi bilo svejedno. Sada sam to pregrmeo i biću još jači. Sve što sam tražio su mi omogućili iz Fudbalskog saveza Gane i hvala im do neba na tome - izjavio je bivši selektor Crnih zvezda. 

VEZISTA ČUKARIČKOG NAJAVIO DERBI SA ZVEZDOM Motivisaće nas puna Marakana!

Nakon ispadanja Gane u grupnoj fazi nedavno završenog Kupa afričkih nacija, Rajevac je dobio otkaz na mestu selektora. Tokom svoje karijere vodio je i reprezentacije Tajlanda, Alžira, Katara, a sedeo je i na klupama Borca iz Čačka, Slobode iz Užica, Vojvodine, a jedno vreme je vodio i Crvenu zvezdu. Rođen je u Čajetini, a svoju igračku karijeru okončao je u obližnjem Užicu upravo u dresu Slobode. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading