ODLUKA KOJI SU SVI ČEKALI! Poznato ko sudi 166. večiti derbi!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u nedelju 27. februara od 18 časova igraju na stadionu "Rajko Mitić" 166. večiti derbi. Duel dva najveća rivala biće direktan duel u borbi za šampionu titulu.

OGROMNO INTERESOVANJE VLADA ZA "VEČITI" DERBI Već "planulo" 20.000 karata!

NISAM TI DOVOLJNO KUVALA OVE NEDELJE! Snežana Borjan poslala poruku suprugu zbog koje BRUJE društvene mreže! (FOTO)

Do utakmice je ostalo još pet dana, a poznato je ko će deliti pravdu na "Marakani". Poverenje je ukazano trenutno našem najboljem arbirtru Srđanu Jovanoviću.

Njemu će pomagati standardna postava pomoćnika koju čine - Milan Mihajlović i Uroš Stojković! U VAR sobi sedeće Momčilo marković i Bojan Banović.

ODLUKA KOJI SU SVI ČEKALI! Poznato ko sudi 166. večiti derbi!

EPA/Juanjo Martin

 

Sigurno da se ovakva odluka neće dopasti crveno-belima koji su imali zamerke na suđenje Jovanovića u 161. "večitom derbiju".

- Pravili su pritisak čitave nedelje kroz medije, pa na sudiju Jovanovića, iako smo išli na sastanak sa FSS. Jovanoviću sam rekao, ne sviđa mi se što sudiš, znam da si proglašen kao "partizanovac", ali verujem da želiš u Evropi da napreduješ i da nećeš to zloupotrebiti. Ali on je zloupotrebio, i poništen nam je čist gol - rekao je Terzić tada. Nedugo zatim, Sudijska komisija je potvrdila da je Jovanović napravio grešku.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading