MNOGE STVARI ĆE SE PROMENITI! Lionel Mesi zabrinuo fanove, njegova izjava izazvala je pravu lavinu!
EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoroni

 

Mesijevi komentari usledili su posle pobede Argentine protiv Venecuele sa 3:0, u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.


- Ne znam šta ću posle Svetskog prvenstva. Razmišljam samo o tome šta dolazi sledeće. Posle Katara ću morati da preispitam mnoge stvari - rekao je Mesi.

Upitan da li će i posle Mundijala nositi nacionalni dres, Mesi je odgovorio da ne zna.

- Istina je da ne znam. Mogu da razmišljam samo o onome što sledi, a to je utakmica protiv Ekvadora i pripremne utakmice u junu i septembru. Nadam se da će sve to proći na najbolji mogući način, ali sigurno će se posle Svetskog prvenstva mnoge stvari promeniti - naveo je Mesi.
MNOGE STVARI ĆE SE PROMENITI! Lionel Mesi zabrinuo fanove, njegova izjava izazvala je pravu lavinu!

AP/Natacha Pisarenko

 


Mesi, koga su navijači Pari Sen Žermena nedavno izviždali, delovao je zadovoljno nakon što je postigao treći gol na utakmici protiv Venecuele i dobio sjajnu podršku navijača u Buenos Ajresu.

Brazil, Argentina, Ekvador i Urugvaj već su obezbedili plasman na ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Kataru. Peru (21 bod), Kolumbija (20) i Čile (19) boriće se u utorak u poslednjem kolu kvalifikacija za peto mesto koje vodi u dodatne kvalifikacije.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading