TUHEL NAKON VELIKE BORBE "Nemamo za čim da žalimo, nije nam bilo suđeno"
EPA-EFE/ANDY RAIN

Fudbaleri Čelsija nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Lige Šampiona, a trener "plavaca" je poručio da nema za čim da žali, ali da su zaslužili da prođu u polufinale. 

-Uvek je teško kada izgubiš, ali ovakve poraze čovek još može i da podnese jer nemamo za čime da žalimo. Igrali smo kako smo želeli da igramo, pokazali smo kvalitet i kakav karakter ima ovaj tim. Zaslužili smo da prođemo dalje, ali jednostavno to nije bilo suđeno danas. Jednostavno, nismo imali sreće - rekao je posle utakmice Tuhel. 

TUHEL NAKON VELIKE BORBE

Tanjug

 

DA LI JE TO PTICA, AVION - NE, TO JE BENZEMA Nestvarni Francuz je ovako odveo Real u polufinale (VIDEO)

-Najvažnije je to kako smo igrali, koliko su igrači pružili na terenu i kako su pokazali koliko smo taktički bili spremni. Pokazali smo veliku disciplinu i želju, na maksimalnom nivou. Za sve su to zaslužni igrači. Nije bilo lako, morali smo da damo golove, da pobedimo. Zaslužili smo polufinale. Nažalost i danas isto – oba gola primili smo zbog svojih grešaka kada smo gradili igru i osvajali loptu. A to je najopasnija situacija – da izgubiš loptu čim je osvojiš, a mi smo to danas uradili dva puta - dodao je Nemac i zaključio:

-Nemamo za čime da žalimo. Imali smo veliki zaostatak koji je trebalo da nadoknadimo jer smo pravili ogromne greške u prvom meču. Oni su naše greške iskoristili i na to dodali svoj individualni karakter. To im je bilo dovoljno jer smo mi u dva meča napravili mnogo grešaka. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading