Nigde nećete da nađete veće nego u Mozzartu
EPA

Raznovrstan fudbalski program ovog ponedeljka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantne utakmice u sklopu švedskog šampionata, a odsteri su spremili iznenađenja za dve utakmice.

Nastavlja se borba za Evropu, mnogo je pretendenata u ovoj skandinavskoj zemlji na tih nekoliko mesta. Razlog više da ispratite rezultate današnjeg kola može svakako da vam bude to što će kvote na pobede Norćepinga i Hamarbija u svakom momentu biti najveće na svetu u Mozzartu.

NORĆEPING - GETEBORG (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,95

ODIGRAJ ODMAH

ŠVEDSKA 1 | PON. 19.00

Norrkoping

1.95

Goteborg

3.9

Geteborg je poslednjih nedelja upao u malu rezultatsku krizu, dok Norćeping već neko duže vreme traži izlaz iz nje. Domaćin je šest utakmica već bez pobede, potpuno je pokvario početni dobar utisak sa serijom od po tri remija i poraza. Nijednom u tom nizu nije sačuvao svoju mrežu, poslednji put Norćeping gol nije primio još 9. maja, kada je savladao Helsingborg sa 1:0. S druge strane, Geteborg je posle tri uzastopna trijumfa zabeležio dva meča bez pobede. Izgubio je od Hamarbija sa 3:0, a zatim je odigrao 1:1 sa Mjelbijem. Posle 14 kola razlika između osmoplasiranog Geteborga i 11-plasiranog Norćepinga je pet bodova. Na poslednjih pet njihovih susreta je došla igra GG.

VARBERG - HAMARBI (PONEDELJAK, 19.00), DVOJKA 1,53

ODIGRAJ ODMAH

ŠVEDSKA 1 | PON. 19.00

Varbergs BoIS FC

6.5

Hammarby TFF

1.53

Sa dva vezana trijumfa Hamarbi se vratio u borbu za vrh. U prethodna dva kola je savladao Geteborg i Elfsborg sa po 3:0, pa je sada peti na tabeli. Lider Jurgorden ima šest bodova više, ispred su još i Heken, AIK i Malme, pa je Hamarbiju posebno važno da nastavi pobednički niz. Ovog ponedeljka gostuje Varbergu, ekipi koja je tek 12. na tabeli i koja ima samo jednu pobedu u poslednjih pet kola. Na pet od poslednjih šest susreta ovih timova, uključujući i oba prošlogodišnja, Hamarbi je trijumfovao.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading