GOTOVO Dobio otkaz posle debakla: Bivši Stankovićev asistent otišao zbog teškog poraza u Evropi!
EPA-EFE/Stina Stjernkvist

Srpski trener Miloš Milojević, bivši asistent Dejanu Stankoviću u Crvenoj zvezdi, dobio je otkaz u Malmeu. On je sa švedskim klubom ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona već u 2. rundi - i to od Žalgirisa i na taj način je završena i epizoda našeg stručnjaka na klupi švedskog šampiona.

"Malme i Miloš Milojević su se tokom dana dogovorili da idu svojim putem. U toku je proces regrutovanja novog šefa stručnog štaba. Dok se ne postavi novi trener, Andreas Georgson će preuzeti odgovornost i voditi muški 'A' tim", saopštio je klub. 

Milojević je vodio Malme od početka januara, kada je nasledio Jona Dala Tomasona. Prethodno je trenirao Hamarbi, u koji je stigao posle odlaska iz Crvene zvezde 2021. On je fudbalsko ime stekao u Skandinaviji, jer je pre dolaska na "Marakanu" 2019. ostvario odlične rezultate sa Mjalbijem, sa kojim je u dve sezone napredovao kroz dva ranga.

U saradnji sa Stankovićem, Milojević je učestvovao u osvajanju dve titule, Kupa Srbije, kao i u plasmanu u nokaut fazu Lige Evrope, u kojoj su crveno-beli početkom 2021. ispali u uzbudljivom dvomeču protiv Milana.

Malme će sledeće nedelje bez Milojevića početi dvomeč kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope protiv Didelanža, a u domaćem prvenstvu posle 16 odigranih utakmica zauzima 16. poziciju na tabeli.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading