BRUKA I SRAMOTA Lažna država nas tužila zbog zastave, a sada dobijaju stadion na kojem igra Srbija?
Printscreen

Stadion 974, jedan od domaćina Mundijala, izgrađen je od limenih kontejnera, a po završetku prvenstva biće poklonjen nekoj od država članica FIFA. Kandidata da im bude poklonjeno ovo velelepno zdanje je mnogo, a kako javljaju inostrani mediji prvi prenosivi stadion na svetu dobiće "Fudbalski savez Kosova"!

Ovaj savez je od FIFA zatražio da mu stadion bude poklonjen nakon Mundijala, a prema rečima predsednika tzv "FS Kosova" šanse da stadion bude poslat tamo su velike baš zbog dobrih odnosa sa Fudbalskim savezom Katara.

OVO JE JEZIVO Evo kako izgleda Nejmarova noga, zbog ovoga će dugo pamtiti Srbiju (FOTO)

Srbija će upravo na ovom stadionu 2. decembraodigrati meč trećeg kolaprotiv reprezentacije Švajcarske, reprezentacije koja u svom sastavu ima nekoliko igrača poreklom sa Kosova. 

BUKTI POŽAR NA SVETSKOM PRVENSTVU Iznad "navijačkog sela" razvio se gust, crni dim (FOTO) (VIDEO)

Ova vest dolazi nakon vesti da je FIFA otvorila istragu protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog zastave koja se našla u svlačioncii našeg tima, a na kojoj se vidi Kosovo i Metohija kao deo naše države. Na zastavi je pisalo "Nema predaje" i teritorija Kosova je bila obojena u boje srpske trobojke, a zahtev za istragu protiv Fudblskog saveza Srbije pokrenuli su Fudbalski savez takvozvanog Kosova i Olimpijski komitet te samoproglašene države.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading