POTRESNO Mihina ćerka otkrila odvratne poruke koje dobija posle smrti oca
Milan Maricic/ATAImages

- Polako ću pokušati da se vratim ovde na Instagram, ne zato što sam dobro, da budem vedra, srećna i bezbrižna (naročito za glupe ljude, koji nažalost postoje), već jednostavno da bih sebi skrenula pažnju. Nije da me Instagram može ko zna koliko odvratiti, kada u sebi imaš srce i dušu u komadićima (Violante je moj spas svaki dan), ali može za to malo da me natera da razmišljam o lakšim stvarima.

Nastavila je u istom ritmu.

- S obzirom na to da će se uvek naći neko ko će pokušati da sudi s komentarima "Izgubila je tatu, a već se smeje", "Stavlja priče na Instagram, ja nisam mogao ni da ustanem iz kreveta" – „Vidi koliko je boli, već je našminkana i dobro se oblači" i mogla bih da nastavim... Samo znajte da me vaše kritike ne dodiruju.

Mihina ćerka je baš ogorčena.

- Ogromna praznina koju osećam je tu, ona živi u meni, ne daje mi trenutke mira, i neće biti osmeha na fotografiji, ili fotografije postavljene ovde, da definišu moje stanje duha, neka to bude jasno . Plačem, ali onda sam "prinuđena" da obrišem suze, i nosim osmeh, jer ja imam ćerku koja zaslužuje da ima srećnu majku uprkos svemu.

Svesna je šta je čeka.

- Biće teško, ali učiniću sve da svojoj ćerki pružim najlepše detinjstvo koje je ikada mogla da sanja, baš kao ono koje sam imala sa mamom i tatom. Trudiću se da osetim bol iznutra i da se pokažem srećnim čak i ako je sve razbijeno iznutra. A ja imam (skoro) muža koji posle svega što je prošao pored mene i moje porodice, zaslužuje više od bilo koga ženu koja je u stanju da plače, da sebi da oduška, da pati, ali da se onda vrati i nastavi da živi. Jer život je nešto drugo, i uprkos tome što vam ovde pokazujem, oduvek, moj život bez filtera, uvek sam radije zadržavala patnju za sebe i tako ću nastaviti. Ovde ga nikada nećete videti. Sve vas volim - napisala je Virdžinija Mihajlović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading