GORI SAN SIRO Lider Serije A oslabljen ulazi u Milanovu arenu: ZEČICA MOTIVIŠE NAPOLI
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

Italija je na nogama, odbrojavaju se sati do prvog u istoriji evropskog okršaja Milana i Napolija. Nestrpljiva je i Paola Saulino, vatrena navijačica iz grada podno Vezuva.

 

 

Paolina, kako sebi tepa bombastična 33-godišnjakinja, onomad je objavila na društvenim mrežama da će gola obići Napulj u autobusu bez krova - „3.000 evra nije mnogo za iznajmljivanje, platiću to“ - ukoliko njeni miljenici osvoje Ligu šampiona.

 

 

Na to vruće obećanje je i sad podsetila, uoči gostovanja Spaletijevog tima na „San Siru“. Ni nedavni prvenstveni debakl protiv roso-nera na stadionu „Dijego Maradona“ (0:4) nije je obeshrabrio, poručuje ova zečica. A da li je povreda onog koji najbolje zabija?

GORI SAN SIRO Lider Serije A oslabljen ulazi u Milanovu arenu: ZEČICA MOTIVIŠE NAPOLI

AP/Andrew Medichini

 

Napolitanci su, naime, debelo oslabljeni večeras u Milanu (21.00, Arena premium 1), jer napad neće voditi golgeter Viktor Osimen. Nigerijac je povredio mišić pre nekoliko nedelja dok je nastupao za reprezentaciju „super orlova“ i već je u Seriji A propustio mečeve upravo protiv Milana i potom Lečea, koji je lider šampionata dobio s 2:1 u gostima.

- Nadamo se da će Viktor biti spreman za revanš narednog utorka na našem stadionu - rekao je Aurelio de Laurentis, predsednik Napolija.

GORI SAN SIRO Lider Serije A oslabljen ulazi u Milanovu arenu: ZEČICA MOTIVIŠE NAPOLI

AP/Jose Breton

 

Ančeloti: Ponovo prolazimo Čelsi

Karlo Ančeloti, trener Reala, branioca trofeja Lige šampiona, kaže da poštuje Čelsi, ali i da veruje da će njegov tim izbaciti londonski. Kao prošle sezone, kad su „kraljevići“ takođe u četvrtfinalu bili uspešniji - 3:1 u Londonu, 2:3 u Madridu posle produžetaka.
- Zaslužili smo da slavimo, imali smo više energije u finišu. Zaslužili smo i da osvojimo Ligu šampiona, a pokušaćemo to da zaslužimo i ove godine - rekao je italijanski stručnjak, koji je u bogatoj karijeri vodio i „plavce“.

 

Osimena, strelca ovosezonskih 25 golova u svim takmičenjima, nema na terenu „San Sira“, tifozi Napolija strepe, možda i Paolina. Možda joj propadne „umetnička tačka“ za opštenarodno veselje na vrelom jugu Italije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading