NAVALI, NARODE! Velšanka ispunjava obećanje navijačima Reksama (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

Deceniju i po dugo čekanje navijača Reksama je okončano - ponovo će gledati „crvene zmajeve“ u profesionalnom rangu. I sad euforično slave danima, a moći će i da se naslađuju „sadržajem za odrasle“ jedne od saborkinja.

NAVALI, NARODE! Velšanka ispunjava obećanje navijačima Reksama (FOTO)

Profimedia

 

Alau Haf (24) još u uvodu meča s Borhamom, koju je njen omiljeni tim dobio s 3:1 i kolo pre kraja obezbedio plasman u Ligu 2 (četvrti nivo engleskog fudbala), obećala je da će dati popust na Onlifansu na „nešto posebno“.

 

 

I sad, naravno, ispunjava datu reč toj armiji od 50.000 pratilaca, među kojima ima i fanova Reksama, kluba osnovanog 1864.

 

 

- Definitivno nudim popuste sad kad je promocija potvrđena - rekla je bujna Velšanka, veliki obožavatelj „crvenih zmajeva“.

 

 

Alau je, kaže, svesna, da suvlasnici kluba Rajan Rejnolds i Rob Makelheni nisu zainteresovani za njenu ponudu, jer, kako veli, imaju prelepe žene.

NAVALI, NARODE! Velšanka ispunjava obećanje navijačima Reksama (FOTO)

AP/Martin Rickett

 

Plaćaju piće, daju novac

Rejnolds i Makelheni nisu obične gazde, naprotiv. Lokalnu zajednicu su kupili mnogim gestovima, poput plaćanja 365 pića fanovima kad su slavili godinu dana vlasništva nad klubom. Ili kad su navijaču s cerebralnom paralizom kupili kupatilo s mehaničkom dizalicom od 6.000 funti. Ili kad su donirali 10.000 organizaciji koja pomaže roditelje mrtvorođene dece...

Podsećanja radi, holivudski tandem, težak više od 400 miliona funti, u novembru 2020. je kupio Reksam na ivici bankrota za dva miliona i dosad je uložio deset miliona. To mu se, evo, isplatilo posle dve i po godine. I sad Rajan i Rob slave osvajanje Nacionalne lige.

Lepo je biti navijač „crvenih zmajeva“ ovih dana...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading