DA SE RAZNEŽIŠ Prvi trofej za Mihinu unuku, legendarni Srbin sad bi bio ponosan
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

Prvi trofej za Mihinu unuku. Nije titula, nije ni kup, ali je trofej. I pamtiće se kao da je šampionski, baš zato što je prvenac.

DA SE RAZNEŽIŠ Prvi trofej za Mihinu unuku, legendarni Srbin sad bi bio ponosan

AP/Massimo Paolone

 

Đenova je minulog vikenda proslavila povratak u Seriju A, posle sezone izbivanja iz ranga najboljih klubova Italije. Savladali su „grifoni“ goste iz Barija (4:3) bez ikakve obaveze da pobede, jer su dva kola ranije obezbedili promociju (uz najbolji tim Serije B, Frozinone), a onda slavili na terenu.

Sreću nije krio ni Alesandro Voljako, zet pokojnog Siniše Mihajlovića. I on je dizao pehar, primao čestitke, ali mu je, dabome, najslađa bila poljubac supruge Virdžinije.

Tu je, naravno, bila i njihova mezimica, ćerkica Violante, za koju je Sinišina udovica Arijana nedavno rekla da je „isti deda“.

Violante je bila na „Marasiju“ i 6. maja, na naš Đurđevdan. „Grifoni“ su pobedom protiv Askolija (2:1) osigurali povratak u Seriju A, a Aleks je i tad slavio na terenu s Virdžinijom i Violante.

„Dan koji nikad nećemo zaboraviti, hvala ti, tata, za sve emocije koje si nam dao“, napisala je tad Sinišina mlađa ćerka uz fotku njih troje.

Venčanje 17. juna

Đenova se trijumfalno vratila u Seriju A, prošlo je i slavlje, sad Aleks može da finišira pripremu venčanja s Virdžinijom. Zakazali su ga za 17. jun, kad će krunisati četvorogodišnju vezu.
Brak budućih supružnika, rođenih oboje 1998, trebalo je da bude sklopljen prošle godine, ali je odloženo zbog pogoršanja Mihinog zdravlja.

Miha bi sad bio ponosan na štopera Đenove. I na unukin prvi trofej.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading