DVA VELIKA POSLA NOVOSAĐANA Pali važni potpisi u Vojvodini
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Nikolić je u Vojvodinu došao 2022. godine kao slobodan igrač, a prošle sezone je na 28 utakmica postigao osam golova i imao je tri asistencije. On je produžio ugovor sa klubom iz Novog Sada do juna 2026. godine.

Carević je u Vojvodinu stigao 2022. iz Barselone, a prošle sezone branio je na 36 utakmica za novosadske "crveno-bele". I on je produžio ugovor sa klubom iz Novog Sada do juna 2026. godine.

Vojvodina je saopštila da je prvi profesionalni ugovor na dve godine potpisala sa golmanom iz omladinske škole "Ilija Pantelić" Urošem Jakovljevićem, koji će narednu sezonu provesti na pozajmici u ekipi Radničkog iz Sremske Mitrovice. Ugovore sa klubom su potpisali bivši prvotimci Vojvodine Savo Pavićević i Bojan Neziri, koji će ubuduće raditi kao pomoćni treneri u prvom timu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

- Radoslav Batak će kao pomoćnika u narednoj sezoni zadržati Milana Stepanova, dok će Dušan Bajić i Nikola Kovačević ponovo biti uključeni u rad omladinske škole "Ilija Pantelić - navodi se u saopštenju novosadskog kluba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading