"SUPERLIGA JE UMRLA" Predsednik PSŽ-a digao glas: Ako Real Madrid i Barselona hoće da se bore, neka se bore međusobno
EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

 

Predsednik Pari Sen Žermena, Naser Al Kelaifi reizabran je na čelo Evropskog udruđenja klubova (ECA). U opširnom intervjuu za poljski “Meczyki” dotakao se aktuelnosti u fudbalu, uz naglasak na projekat Superlige.

KRAJ JEDNE ERE Poslednji Mohikanac napustio PSŽ, proveo je 11 godina u klubu, a sada je otišao u Katar za 45 miliona

Nakon početnog entuzijazma, fudbalska Superliga ostaje samo mrtvo slovo na papiru, a prvi čovek Parižana ističe da je danas projekat samo pusta želja Barselone i Real Madrida.

- I sami klubovi znaju da nikada ne pominjem njihova imena, čak ni u upravnom odboru u privatnijem okruženju. Uvek im kažem i savetujem im da se mogu vratiti u ECA u bilo kom trenutku. Pridružite se porodici. Oni su dobrodošli. Juventus se već povukao iz projekta Superlige. I oni treba da urade isto. Nemaju izbora. Nisam protiv Barselone ili Real Madrida. Neću nikoga isključiti. Ja sam protiv sukoba i svađa. Sreo sam se sa Laportom i rekao mu isto. Ako hoće da se bore, neka se bore jedni protiv drugih. Nećemo više gubiti vreme na ovo. Imamo svoje stvari koje treba da radimo. Želimo da se razvijamo, Superliga danas predstavlja šalu. Bila je mrtva pre nego što je to objavljeno - rekao je Al Kelaifi.

Dalje, pohvalio je predsednika UEFA Aleksandra Čeferina za zaustavljanje Superlige.

- Činjenica je – jedinstveni smo kao nikada. Hteli su da nas podele, ali je bilo obrnuto. Zahvaljujući tome možemo postići revolucionarne stvari. Na večeri u sredu, rekao sam članovima svog odbora da se osećam kao da je porodičan skup. Radimo za kolektivno dobro i mnogi od nas su mogli da izaberu drugačije. Sama UEFA je uradila odličan posao zaustavljanjem Superlige. U tom smislu moramo odati priznanje i doprinosu Aleksandra Čeferina - zaključio je on.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading