UDARAC ZA CRNO-BELE UEFA žestoko kaznila Partizan
Foto: Alo/Alo/M.T.

UEFA je objavila da će crno-beli naredne dve utakmice morati da igraju iza zatvorenih vrata zbog navodnog rasizma njihovih navijača tokom tog meča sa danskim predstavnikom.

Tačnije, jednu sigurno, a drugu uslovno na dve godine. 

To znači da, ukoliko navijači crno-belih ijednom naprave bilo kakav prekršaj u naredne dve godine, stadion će biti zatvoren za posetioce (osim za decu do 14 godina), i to možda i na duži period.

ODLUKA UEFE IZAZVALA HAOS Bune se Ukrajina, Engleska, Poljska, Danska...

Podsetimo, ovo nije prva kazna za crno-bele ove sezone. UEFA je pre dvomeča sa Dancima kaznila Partizan zatvaranjem dela tribina zbog navodnog diskriminatorskog ponašanja navijača tokom utakmice sa Sabahom.

Partizan je kažnjen sa 30.000 evra zbog upada pristalica po završetku meča sa Sabahom na teren, zatim sa 10.000 evra zbog provokativnih poruka navijača koje su navodno bile uvredljivog karaktera. 

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading