Partizan - Mačva, Superliga
FK Partizan
Partizan - Mačva, Superliga

FK Partizan

Partizan - Mačva, Superliga, Foto: FK Partizan

Nova utakmica nije zakazana, termin održavanja sednice nije određen, a ni crno-beli nisu napustili takmičenje!

Deluje, posmatrano sa strane, da klub iz Humske nije ostao dosledan i da je pogazio svoju reč, što po rečima potpredsednika crno-belih Vladimira Vuletića nije tačno. Jer, kako on kaže, svi njihovi zahtevi su ispunjeni, i to u predviđenom vremenskom roku.

- Čujem komentare da naši zahtevi nisu ispunjeni i da bi trebalo da održimo reč i istupimo iz lige. Da je zaista tako, mi bismo to učinili, ali naši zahtevi jesu ispunjeni, i to u roku od 48 sati. Kao prvo, u četvrtak smo dobili pismo od Vladimira Bulatovića, direktora Lige, u kojem piše da će se o našoj žalbi odlučivati u roku od osam dana, a uz to, utakmica protiv Mačve još nije registrovana. Kao drugo, Dragomir Lazović, predsednik Zajednice superligaša, nam je pismeno saopštio da će skupština biti održana krajem januara ili početkom februara - kaže Vuletić.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Predsednik Zajednice je u četvrtak u izjavi za „Alo!“ najavio da će u utorak, 25. decembra, zasedati Izvršni odbor Zajednice supeligaša i da će tada biti reči o zahtevima Partizana, ali da ne misli da će biti usvojeni.

- Dobili smo poziv da prisustvujemo tom sastanku i neko od predstavnika Partizana će sigurno u utorak biti prisutan. S druge strane, ne bih želeo da prejudiciram bilo šta i da predviđam kakav bi odgovor mogao da bude, jer kakva god odluka da bude donesena, postoji žalbeni postupak - objašnjava Vuletić.

„Ništa nelegalno nisam uradio“: Vladimir Vuletić

Marko Metlaš

„Ništa nelegalno nisam uradio“: Vladimir Vuletić, Foto: Marko Metlaš

Policija radi svoj posao

U proteklih nekoliko dana u prostorijama Partizana bili su prisutni pripadnici Uprave kriminalističke policije, koji su proveravali dokumentaciju o skupštini kluba iz 2016. godine. Ova informacija podigla je mnogo prašine, imajući u vidu da je tada aktuelno rukovodstvo kluba dobilo mandat, a da je prijavu podneo bivši predsednički kandidat Nenad Bjeković.

- Predmet mora da se zatvori pokretanjem postupka ili obustavljanjem, što ćemo tek videti. Ovo nije ništa epohalno i policija samo radi svoj posao - kaže Vuletić.

Tražimo smenu Lazovića

Vladimir Vuletić posebno ističe da će crno-beli zahtevati smenu Dragomira Lazovića, predsednika Zajednice, i to po dva osnova.

- Prvi zahtev se odnosi na činjenicu da više od šest meseci nije održana skupština Zajednice. Drugi razlog je to što je izjavio da će žalba Partizana biti odbačena, koja i ne ide na njegovu adresu, već na adresu Vladimira Bulatovića, a koja u vreme te izjave još nije ni bila poslata. Koliko znam, gospodin Bulatović nema mentalnih smetnji, pa da mu gospodin Lazović bude staratelj i odgovara umesto njega - kaže Vuletić.

Komentari (1)

Buca

22.12.2018 12:31

Zvezdas sam od rodjenja ali mislim da liga bez partizana nije to to, zato ljudi dajte ostavke i idite ,upropastiste klub.