Crvena zvezda, grb
bscyb.ch
Crvena zvezda, grb

bscyb.ch

Crvena zvezda, grb, Foto: bscyb.ch

Fudbalski klub Crvena zvezda danas je imenovao dosadašnjeg pomoćnog trenera omladinaca Nikolu Mitića za novog šefa stručnog štaba kadetske selekcije kluba. Nikola Mitić rođen je 29.4.1991. godine i prošle sezone bio je važan šraf u stručnom štabu Slavoljuba Đorđevića, a ovu takmičarsku godinu započeo je kao jedan od pomoćnika Marka Neđića. Ipak, ovo će biti najveći izazov do sada za dvadesetdevetogodišnjeg stručnjaka, a znajući njegovu predanost poslu, u klubu veruji da će uspeti da ispuni sve postavljene ciljeve.

Nikola Mitić

FK Crvena zvezda

Nikola Mitić, Foto: FK Crvena zvezda

- Velika je čast i privilegija biti šef stručnog štaba bilo koje selekcije Crvene zvezde. Ogroman zadatak je ispred mene, ali verujem u moj tim. Zahvalio bih se direktoru Omladinske škole i glavnom treneru na poverenju. Takođe, mojim dosadašnjim saradnicima iz omladinske selekcije želim svu sreću i da se na kraju radujemo njihovim uspesima. Poznajem tim kadeta i verujem da možemo biti u samom vrhu tabele – izjavio je novi trener kadetske selekcije.

Takođe, Crvena zvezda se dojučerašnjem treneru kadeta Srđanu Stojčevskom zahvaljuje na svemu što je učinio za klub i želi mnogo sreće u nastavku karijere.

PROČITAJTE JOŠ: