STIGLA SVEŽA KRV! Kari doneo važne odluke, nova lica su tu!
Alo!/Marko Metlaš

Selektor mlade reprezentacije, Vladimir Jovanović, priključio se treninzima nacionalnog tima!

Predlog da se doskorašnji trener Cibone priključi treninzima prvog tima potekao je od selektora Pešića.

Jovanović kao selektor mlade reprezentacije Srbije, radi sa igračima koji su po godinama najbliži najvišem rangu nacionalne selekcije.  Kroz boravak na treninzima sa Pešićem, može da se upozna sa principima njegovog rada! 

ISKRENO DO KOSKE! Pešić progovorio o strancima u dresu Srbije - ovo su dva kriterijuma!

Jovanović je uzeo aktivno učešće na treninzima kraj već dobro poznatih asistenata Olivera Kostića, Marka Marinovića i Nenada Trunića, a uz Srbiju provešće period tokom dve kvalifikacione utakmice sa Slovačkom. Bio je prisutan na jučerašnjem pokaznom treningu reprezentacije Srbije. Mladi strateg već ima iskustvo iz prvog tima kod Igora Kokoškova u kvalifikacijama za Evrobasket i Olimpijske igre.

POJAVIO SE SA ZAVOJEM! Aleksa Avramović uprkos slomljenom nosu protiv Zvezde stigao na pripreme reprezentacije

Inače, Jovanović nije jedino pojačanje u redovima naše nacionalne selekcije. Kako se može čuti, u odnosu na novembarske kvalifikacije Svetislav Pešić je stručnom štabu priključio još dva nova imena. To su trener-skaut Vojvodine Miloš Isakov Kovačević, iz koje je poziv za utakmice sa Slovačkom dobio mladi košarkaš Dušan Beslać, te fizioterapeut Borca iz Čačka Đorđe Milošević, inače bliski saradnik Marka Marinovića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading