VAŽNO JE DA JEDNI DRUGE UČINIMO BOLJIMA Micić zadovoljan pobedom na startu Evrobasketa
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Holandije u meču prvog kola grupne faze na Evropskom prvenstvu sa 100:76 (31:21, 20:17, 24:23, 25:15), a sjajnu partiju imao je naš plej Vasilije Micić koji je ostvario dabl-dabl sa 15 poena i 12 asistencija.

- Interesantna utakmica je bila protiv Holandije. Mnogi su i ovde debitanti, što je veliko iskustvo za sve njih. Borili su se do kraja, imali dobar pristup, što je bilo veoma značajno - rekao je Micić.

Kada su se Holanđani na početku drugog poluvremena približili našem timu, glavnu rolu je imao upravo Micić i ponovo doveo stvari na svoje mesto.

- Svako od nas ima veliku ulogu u timu. Važno je da jedne druge učinimo boljima. Svaki igrač treba da doprinese odbrambeno ili malim detaljima, tako se gradi tim - poručio je Micić.

Za subotnji meč sa Češkom u Pragu, Micić kaže da će biti zahatevan kao i svaki preostali na Evrobasketu!

- Nije lako igrati pred punom dvoranom, to nekada zna da bude i pritisak za domaćina, što se videlo na meču između Češke i Poljske. Ostaje da se spremimo fizički i mentalno za utakmicu sa Češkom - zaključio je Vasilije Micić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading