ATAMAN O KLJUČNOM DUELU SA CRNO-BELIMA To je najvažniji meč, prvo moramo da pobedimo Real
Foto: EPA/EPA-EFE/SEDAT SUNA

Dvostruki uzastopni šampion Evrope dočekaće Partizan 16. marta u Istanbulu, a pre toga će na domaćem parketu sutra u 18.30 odigrati zaostali meč protiv Reala iz Madrida. 

Taj duel nije odigran zbog katastrofalnih zemljotresa koji su potresli Tursku.

- Odložena utakmica zakazana je za ovu nedelju, to je loše za nas, posebno jer stiže pre najvažnije utakmice sa Partizanom. Ovo je važna nedelja. Ništa još nije izgubljeno. Imamo još pet mečeva kod kuće. Zato moramo da pobedimo Real i onda se uz veliko samopouzdanje fokisuramo na Partizan - rekao je Ataman. 

ZANIMLJIVA JOKIĆEVA IZJAVA POSLE PORAZA Nikada ništa nisam osvojio, on jeste

Turski trener ohrabren je jer se u tim vratio srpski reprezentativac Vasilije Micić. 

- Imali smo jasno vidljiv zamor na fizičkom i mentalnom planu posle poraza od Makabija. Moramo da postižemo više poena. Za sada, ne postižemo koliko želimo. Prvi razlog tome je što su naši bekovi van ritma. Mićić nam je ulio nadu pred važne mečeve narednih dana. Larkin i Ilajdža su igraali takođe dobro. Moramo da pojačamo tempo kako bismo kombinovali dobru odbranu sa brzom tranzicijom u ofanzivu - poručio je trener Efesa. 

Ergin Ataman našao se u centru pažnje srpske košarkaške javnosti minule nedelje jer su ga navijači Crvene zvezde žestoko vređali tokom meča 27. kola elitnog takmičenja u kom su crveno-beli savladali tim iz Istanbula sa 94:75.

Povodom tog slučaja oglasio se i Bord trenera Evrolige koji je osudio vređanje Ergina Atamana u "Pioniru". 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading