VRAĆAJU DUG ZA SPANULISA Kostas razbesneo navijače Olimpijakosa, nikad mu neće oprostiti, ali ovo nije jedina "izdaja" koja je duboko potresla Grčku
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

On je deset godina proveo u crveno-belom dresu i sada je prešao u redove večitog rivala Panatinaikosa, pa su mu navijači poslali javnu poruku: 

-Kada smo primijetili da nisi bio raspoložen tokom proslave šampionata, čak nisi ni slavio, prišli smo ti i razgovarali s tobom - stoji u saopštenju.

-Nakon što smo te izvukli napolje i seli, zahvalio si nam se na svemu i posebno na podršci koju smo ti pružili u teškim vremenima. Rekao si nam da želiš ostati duže od svih, ali imaš problema jer te Barcokas ne ubacuje u igru mnogo.

Rekli smo ti da je tim iznad svega i da želimo da pronađeš kompromis sa našim trenerom, koga naravno podržavamo. Stavio si svoj ego iznad tima.

Glavni razlog zašto si lažov i izdajnik je taj što smo ti rekli da ako se ne slažeš sa našim trenerom, bar da te zamolimo da ne dođeš u Panatinaikos. Onda si skočio sa stolice i rekao da ne bi otišao tamo ni za 10 miliona eura - nastavlja se u saopštenju.

Slukas i Kalates

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

 

PONOĆNA DETONACIJA Potvrđeno pisanje Alo! Simonović dve godine u Zvezdi

-Rekli smo ti da smo to već čuli i savetovali ti da ne budeš tvrdoglav. Odgovorio si da nikad nisi bio izdajnik i da si odustao od mnogo novca da bi došao u Olimpijakos.

Sve ovo dokazuje da si sve vreme glumio, da si već dugo vremena razgovarao sa našim neprijateljima i prodavao bajke nama i čitavoj porodici Olimpijakosa.

Nije nam važno što si otišao u Panatinaikos, jer naše rukovodstvo i naš trener su te zapravo odbili.

Ovaj košarkaš je nastupao za Olimpijakos u prethodnoj sezoni, a pošto nije uspeo da se dogovori sa čelnicima tog kluba oko produžetka saradnje, dogovorio se sa - Panatinaikosom! 

Spanulis

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

 

Veliki je broj igrača koji su igrali za oba kluba, među njima i najveće zvezde grčke košarke, poput Vasilisa Spanulisa, Janisa Burusisa, setimo se i Žarka Paspalja, Dina Rađe... 

Zanimljivo, isti slučaj je bio i sa Vasilisom Spanulisom, koji je najpre igrao u Panatinaikosu u sezoni 2005/2006, potom, naredne godine otišao u NBA, igrao godinu dana za Hjuston Roketse. Zatim, od 2007. do 2010. igrao opet za PAO, da bi 2010. prešao u redove ljutog rivala - Olimpijakos! Tu je i završio karijeru, a navijači mu to nikada nisu oprostili! 

Samo što je sada situacija drugačija. 

PAO je taj koji "otima" igrača Olimpijakosu. 

Ovim je Janakopulos donekle uzvratio Olimpijakosu za čuvenu „krađu” Vasilisa Spanulisa iz 2010. godine, koju su njegov otac Pavlos i stric Tanasis, tadašnji čelnici Panatinaikosa, jako teško podneli. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading