"ORLOVI" U TAJNOSTI KREĆU OPERACIJU SP Evo na koga selektor Pešić može da računa na prvoj utakmici
Foto: Promo/KSS

Posle silnih otkaza, na koga selektor može da računa?

Nikola Topić tek treba da se priključi posle evropske titule sa U18 selekcijom, pa su ovo igrači na koje Pešić u manjoj ili većoj meri može računati protiv Bosne i Hercegovine, ima ih 15: Aleksa Avramović, Dušan Beslać, Bogdan Bogdanović, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Marko Gudurić, Nikola Jović, Stefan Jović, Vanja Marinković, Nikola Milutinov, Nemanja Nedović, Filip Petrušev, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić. 

SMEJAĆE NAM SE ONI... Nikad opasnije upozorenje selektora Pešića, njegove reči zabrinule su sve

Treba imati u vidu da su se Stefan Jović i Filip Petrušev naknadno pridružili.

- U odnosu na prvi dan okupljanja tima, „Orlovi“ su jači za dolazak Stefana Jovića koji se priključio treninzima, kao i Filipa Petruševa koji je usled nepredviđenih prirodnih okolnosti u Grčkoj imao problem sa putovanjem, pa je stigao u Staru Pazovu dva dana kasnije nego što je planirano - saopšteno je iz KSS. 

Utakmica će se igrati u Areni, ali neće biti otvorena za javnost. Predstavnici medija, takođe neće moći da prisustvuju utakmici. Nakon ovog meča, Srbija će igrati pripremne mečeve na Akropolis kupu u Atini gde će 8. i 9. avgusta odmeriti snage sa Grčkom i Italijom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading