KK Crvena zvezda Grb Logo
kkcrvenazvezda.rs
KK Crvena zvezda Grb Logo
KK Crvena zvezda Grb Logo, Foto: kkcrvenazvezda.rs

Tim sa Malog Kalemegdana prvi put je dobio ovu prestižnu nagradu, koja se dobija na osnovu istraživanja javnog mnjenja.

Priznanje je u ime kluba primio direktor marketinga Filip Sunturlić.

- Zahvaljujemo se organizatorima "SPORTO" konferencije na nagradi za najbolji sportski brend u Srbiji u oblasti Klubova i organizacija. Naporan i veliki rad u prethodne 4 godine dobio je i potvrdu kroz ovu nagradu. Napravili smo veliki uspeh za ove četiri godine, kao i moderan sportski sistem, finansijski samoordživ, nalik onima kod najvećih Klubova i sportskih organizacija u Evropi. Sama činjenica da smo tri godine zaredom sa uspehom učesnici Evrolige, i da smo prošle godine osvojili triplu krunu, su pravi pokazatelj naše vizije. Za ovu nagradu su podjednako zaslužni svi, od igrača od prošle sezone, ali i ove sezone, svi Zvezdini bivši asovi, treneri, ali i svo koji rade dononoćno da bi klub bio tamo gde pripada, u samom vrhu. Zato ovom prilikom svima kojima crvena boja u srcu, čestitamo ovaj trofej, a nama će ovo biti podstrek da nastavimo još jače da radimo - rekao je Sunturlić prilikom prijema nagrade.

KK Crvena zvezda Telekom, na zvaničnom sajtu se takođe zahvaljuje na nagradi i obećava da će nastaviti sa vrednim radom, kako bi postizali još bolje rezultate.

Komentari (1)

pera

21.11.2015 12:18

A sta bi sa onima sto 13 godina igrase evropu,osvojise sve sto se moglo osvoiti na ovim prostorima,a ovi za 3 godine blama postadose neki nazovi brend.Jadnici ti koji su odlucivali,slepi kod ociju.Ma nasa posla,mi ocas preokrenemo sve na tumbe.Bravo Coki.