LUDILO ZA KRAJ PRVOG PLEJ-INA U ISTORIJI! Memfis posle produžetka do pobede i plej-ofa! (VIDEO)
Tanjug/Ap

 

Dža Morent pokazao klasu kada je najbitnije.

Košarkaši Memfis Grizlisa plasirali su se u plej-of NBA lige nakon što su u poslednjem meču plej-in faze uspeli da posle produžetka savladaju Golden Stejt Voriorse sa 117:112.

Prvi put u istoriji NBA je video plej-in, takmičenje ekipa od 7. do 10. mesta koji su se borili za preostala dva mesta u plej-of takmičenju. Na kraju je viđeno dosta prilično interesantnih mečeva, a Golden Stejt iz dva pokušaja nije uspeo da nastavi takmičenje ove sezone, pa je morao da čestita rivalu.

 

 

Grizlisi su tokom čitavog meča bili bolji rival, u drugoj četvrtini vodili i 17 razlike, ali im to nije bilo dovoljno protiv sjajnog Stefa Karija koji je pokušavao na sve moguće načine da održi Voriorse u igri.

LUDILO ZA KRAJ PRVOG PLEJ-INA U ISTORIJI! Memfis posle produžetka do pobede i plej-ofa! (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Na nekoliko minuta do kraja Memfis je imao dvocifrenu razliku, a onda je domaćin upalio motor i uspeo da izjednači i pošalje utakmicu u produžetak. Tamo je proradio moćni Dža Morent i odveo svoj tim na megdan Juti.

Najefikasniji u pobedi Grizlisa bio je pomenuti Morent sa 35 poena, a najbliži njegovom učinku bio je Bruks sa 14. Kod Voriorsa istakao je Kari sa 39, a 22 je dodao Vigins (10 skokova).

Plej-of počinje već ove subote i to u ranijim terminima, prvi na teren izlaze košarkaši Milvokija i Majamija (20 časova), a onda i Los Anđeles Klipersa i Dalasa (22.30).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading