KRAJ JE KADA DONČIĆ TAKO KAŽE Dalas uzvratio Finiksu, ne predaje se ni Filadelfija (VIDEO)
Tanjug/Ap

Košarkaši Dalas Maveriksa pobedili su na svom parketu ekipu Finiksa sa 103:94 i tako smanjili zaostatak u seriji, pa je rezultat posle tri odigrana meča 2:1 za Sanse.

Bilo je jasno da se domaćin neće predati tek tako te da nas čeka odgovor pre ili kasnije. Nisu Maveriksi uspeli da pobede u Finiksu, ali na svom terenu je to sasvim druga priča i ponovo imamo aktivnu seriju.

Najbolji u redovima Mavsa bio je Džejlen Branson sa 28, dok je Luka Dončić bio na korak do tripl-dabla sa 26 poena, 13 skokova i devet asistecnija. U redovima Finiksa Dže Krauder ubacio je 19, a Devon Buker 18 poena.

KRAJ JE KADA DONČIĆ TAKO KAŽE Dalas uzvratio Finiksu, ne predaje se ni Filadelfija (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

U drugom meču večeri, ekipa Filadelfije smanjila je zaostatak na 2:1 protiv Majamija pobedom na domaćem terenu sa 99:79. 

U odnosu na prva dva meča, sada su Seventisiksersi bili prilično dominantni, a dosta im je pomogao i povratak Džoela Embida koji se posle dva preskočena meča zbog povrede ponovo našao na terenu.

U pobedničkom timu istakli su se Deni Grin i Tajris Meksi sa po 21 poenom, dok je u redovima Hita Džimi Batler ubacio čak 33, a najbliži pratilac bio mu je Tajler Hiro sa 14.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading