Nikola Jokić
Foto: AP/AP/Jack Dempsey

Denver Nagetsi zatresli su košarkaško tlo pošto su prvi put u svojoj istoriji osvojili šampionski prsten, i to predvođeni Srbinom – Nikolom Jokićem koji je poneo priznanje i najkorisnijeg igrača u finalnoj seriji. NBA sezona se završila, ali klubovi su već krenuli da se pripremaju za narednu.

Finiks Sansi napravili su novu "veliku trojku" u NBA ligi, gde je Kevinu Durentu i Devinu Bukeru priključen i Bredli Bil, za koga je franšiza iz Arizone u Vašington poslala Krisa Pola, Landrija Šameta i pikove prve runde.

ODBIO DVE PONUDE Kevin Panter ne želi u NBA 

Taj potez naterao je na komentar mnoge.

-A oni još prave super timove - napisao je na Tviteru novinar Harison Vind uz fotografiju Nikole Jokića sa ćerkom Ognjenom.

Oglasio se i njegov kolega Adam Mares.

-Ovako navijači Nagetsa gledaju kako klubovi opet prave supertimove i to sa igračima čije se karakteristike preklapaju, iako su ti klubovi mogli da vide kako je upravo Nagetse savršena 'dvosmerna' hemija vodila do učinka od 16-4 u plej-ofu.

Nije se uznemirio oko novog "tria" ni Džoel Raš, novinar Forbsa.


-Okej, upravo sam se probudio i video vest za Bila i sanse. Rana prognoza: ako se opet sretnu u plej-ofu 2024, Nagetsi dobijaju u šest mečeva. Ponovo.

Situaciju je prokomentarisao i Jusuf Nurkić.

-Još jednom situacija kao u Bruklinu - napisao je bosanski reprezentativac na Tviteru.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading