HRABRO NA NEMCE Rukometaši Srbije igraju na Svetskom prvenstvu protiv ozbiljnog protivnika
RSS

U prvom kolu rukometaši Srbije bili su bolji od Alžira rezultatom 36:27. Nemačka ima igrače koji su puni samopouzdanja, biće teška borba, ali mi smo spremni i spremno dočekujemo sutrašnju utakmicu, izjavio je selektor muške rukometne repezetnacije Toni Đerona. 

Našim momcima je evropska ekipa najjači protivnik u ovoj fazi takmičenja i pobeda bi donela višestruke benefite u pohodu na četvrtfinale.

Naime, rukometaši Srbije bi tako preneli više bodova u novoformiranu grupu i imali daleko veće šanse za nokaut fazu. Toga je svestan i srednji bek "orlova" Lazar Kukić. 

ALŽIR ARHIVIRAN, SLEDI DERBI Đerona: Spremni smo za borbu

- Trijumf protiv Nemačke bio bi ključ za uspeh. Mnogo će nam doneti ta pobeda. Otvorila bi nam vrata za četvrtfinale i ulila dodatno samopouzdanje i vetar u leđa ako bismo bili prvi u grupi. Naravno, ne potcenjujemo ni ostale protivnike - kaže član Dinama iz Bukurešta. 

I ovog puta nadaju se srpski rukometaši da konačno mogu da naprave rezultat vredan pažnje.

- Prošle godine na Evropskom prvenstvu nismo se pokazali u najboljem svetlu. Svi znamo zbog čega je to tako bilo. To je sada iza nas. Imamo kvalitet, verujemo jedni u druge i da možemo sve ciljeve da ostvarimo. Atmosfera je sjajna, funkcionišemo kao porodica i mislim da iz toga crpimo energiju. Rastemo kao tim, to je evidentno - zaključio je Kukić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading