Denis Buntić
Foto: EPA/EPA

Proslavljeni rukometni reprezentativac Hrvatske, Denis Buntić, uhapšen je zbog nasilja u porodici i neovlašćenog držanja oružja.

Bivši reprezentativac "kockastih" fizički je nasrnuo na svoju suprugu Klaru, a policija je posle pretresa kuće pronašla arsenal oružja - zolje, automatske puške, bombe...

Tek sada su uznemirujući i horor detalji krenuli da isplivavaju u javnost, a Klara Buntić podelila je i audio snimak nasilja koje je pretrpela.

Pakao kroz koji je prošla osvanuo je na portalu Jutarnji.hr i možete ga poslušati OVDE. Nesrećna Klara otvorila je dušu posle nemilih događaja.

- Moja jedina šansa da ostanem živa je javnost. Pretukao me pred devetomesečnim detetom, snimila sam kako me udara i preti da će me ubiti. Policija mu je pronašla arsenal ilegalnog oružja. I ipak je pušten za manje od 48 sati, nije mu izrečen ni pritvor, samo jera zabrane prilaska. Završiću kao ona žena iz Gradačca, osećam to. Najviše od svega se bojim za život svojeg deteta. Policija i sud nisu učinili ništa da nas zaštite, upravo suprotno. Bojim se da će mu tek sad skroz narasti krila jer mu se nije dogodilo ništa i da neće stati. Javnost je naša jedina zaštita - počela je priču Klara za hrvatske medije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading