Milutin Osmajić
Foto: EPA/EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Partizan je u aktivnoj potrazi za napadačem, a novo ime na listi želja crno-belih je crnogorski reprezentativac Milutin Osmajić, saznaje Sportal. 

Odlaskom Rikarda Gomeša, Partizan je ostao bez garantovanih 20+ pogodaka. Povratnik Nemanja Nikolić, iako špic, nije igrač kojem su golovi primarna vrlina, dok se Andrija Pavlović i mladi Samed Baždar ne smatraju pravim rešenjima za prvog špica.

Zbog toga u Humskoj užurbano rade da angažuju novajliju. Pojavile su se informacije da je želja špic Lečea Asan Sisej, koji je u prošloj sezoni dao šest golova na 34 meča Serije A.  

PREDSEDNIK PIZE OSUO ŽESTOKU PALJBU PO KOLAROVU Nije ni probni period prošao, očekivao je lak posao

Ipak, prema saznanjima našeg portala, Gambijac nije jedina meta. Dok je ekipa na pripremama u Sloveniji, sportski sektor na čelu sa direktorom Ivicom Kraljem gleda i ka Španiji, tačnije, Kadisu u kojem nastupa Osmajić. 

Crnogorski golgeter, ponikao u Sutjesci, prešao je u Kadis leta 2021, ali nije uspeo da se izbori za mesto u španskom prvoligašu.

Prvih šest meseci proveo je na pozajmici u turskoj Bandirmi (14 mečeva, 7 golova). Zatim se vartio u Kadis i upisao 13 utakmica, uz jedan gol, da bi prošlu sezoni igrao za portugalsku Vizelu (35 mečeva, 8 golova). 

Ima ugovor do 2024, ali bi već ovog leta moglo da dođe do rastanka sa Špancima i dolaska u ekipu Igora Duljaja.

Osmajić (23) član je crnogorske reprezentacije od 2020. Do sada je upisao 14 nastupa i jedan gol. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading