Nejtan De Medina
Foto: EPA/EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

U dubokoj “nadoknadi vremena”, posle isteka prelaznog roka, centralni defanzivac Natan de Medina (25), biće jedanaesto pojačanje Partizana u letnjoj pijaci. Medina u Humsku stiže sutra, na medicinske preglede i završne pregpovore i to kao slobodan igrač na tržištu pošto mu je u junu istekao ugovor sa nemačkim Branšvajgom. 

Fudbaler je već dugo vremena “na oku” sportskom sektoru iz Humske, ali zbog raznoraznih okolnosti, što finansijskih, što pregovaračkih, transfer nije ranije realizovan, te je Partizan letnje pripreme, potom kvalifikacije i početak sezone odradio sa tri centralna defanzivca. Zbog neodlučnih, sporih reakcija neki od igrača su završili u drugim klubovima, koji su u ovom trenutku, ruku na srce, daleko ispred crno-belih... 

PROMENE U PARTIZANU Tomislav Karadžić se vraća u Humsku posle 15 godina

Zbog tog kašnjenja, do skora su u timu Partizana mahom korišćeni samo Mihajlo Ilić i Svetozar Marković, tek nedavno se, usled nagomilanog zamora pomenutog dvojca, prostor otvorio i za Sinišu Saničanina i pitanje bi da li bi epilog u Ligi konferencije bio baš onakav da je pozicija “zatvorena” na vreme.

Medina dolazi da kompletira poslednju liniju. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading