HIT IZJAVA DULJAJA NAKON POBEDE Čestitao mladencima koji su imali svadbu
Foto: Privatna arhiva/FK Partizan

Fudbaleri Partizana pobedili su Napredak rezultatom 2:0 u utakmici 10. kola Superlige Srbije.

POBEDA PARTIZANA U KRUŠEVCU VREDNA PRVOG MESTA Savić nije mogao sve da odbrani

Ova pobeda je crno-bele pozicionirala na prvo mesto na tabeli, prvi put nakon godinu i po dana.

Zbog toga je posebno bio zadovoljan trener Partizana Igor Duljaj koji je od starta prvenstva trpeo kritike.

- Pre svega, čestitam mladencima koji su imali svadbu pored našeg restorana, bila je glasna muzika. Utakmica je bila prava, sportska, nije bilo zle krvi. Kontrolisali smo utakmicu od prvog minuta, postigli dva gola, imali još nekoliko šansi i priveli utakmicu kraju. Prava fudbalska predstava, sa mnogo navijača, a na kraju krajeva - fudbal se igra za njih. Želim sreću mom kolegi, znam da je vredan i pošten momak, znam da će izvući Napredak iz krize - rekao je Igor Duljaj. 

Sa druge strane, trener Napretka Dragan Perišić nije imao razloga za zadovoljstvo.

- Bilo je neophodno da otvorim utakmicu kako treba, želeli smo da nametnemo ritam jer igramo kod kuće. Uspeli smo da idržimo u prvom poluvremenu, a onda smo primili gol kada su svi očekivali kraj. To je uticalo na drugi deo igre. Želeli smo da opteretimo poslednju liniju Partizana, to nismo uspeli. Zbog toga čestitam crno-belima - dodao je Perišić. 

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading