ROMEO Slavni Brazilac LJUBI 25 GODINA MLAĐU od sebe, uživaju na prvom zajedničkom odmoru
Printscreen/Instagram

 

Kad je Romario žario i palio svetskim terenima, bio prva zvezda Brazila na osvojenom Mondijalu 1994, Marsel Seolin je imala tek nekoliko godina. A danas su zajedno!

 

 

Nekada sjajni golgeter je nedavno smuvao influenserku, novinarku i modnu dizajnerku od koje je, eto, stariji dve i po decenije! Kakav svetski šampion (i) u osvajanju cica.

 

 

Romario (56) nedavno se pohvalio se pratiocima na Instagramu fotografijom s Marsel (31) na kojoj se zabavljaju na rep festivalu, a samo nekoliko dana kasnije su otišli na prvi zajednički odmor. 

 

 

Fotke s Fernanda de Noronje, rajskog arhipelaga udaljenog 350 kilometara od severoistočne obale Brazila (UNESKO ga je proglasio svetskom baštinom 2001. zbog važnosti kao hranilišta za tune i ajkule), podelila je lepa plavuša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romário (@romariofaria)

 

„Drugačije sijaš kada ti je duša srećna“, napisala je Seolinova i dodala emotikone u obliku srca.

Ana bila mlađa čak 31 godinu

Romariova prethodna pratilja bila je Ana Karolin Nazario, koja je bila 31 godinu mlađa od njega. Pre toga, izlazio je s 30 godina mlađom američkom pevačicom Diksi Prat. A iza sebe ima tri braka i šestoro dece! Na „večnu ljubav“ se zakleo Danijeli Favato, pa Isabeli Bitenkur i na kraju Moniki Santoro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Karoline (@ananazarioo)

 

Mediji u Brazilu prenose da su se Romario i Marsel tajno viđali nekoliko meseci pre nego što su se pojavili na društvenim mrežama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading