VRELA HRVATICA NAVIJALA PROTIV ZVEZDINOG KAPITENA! Utakmica pala u drugi plan, ceo stadion je zurio u njen PROVOKATIVAN ŠORTS (FOTO/VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

Najvatrenija hrvatska navijačica Ivana Knol obožava fudbal, a sada je ponovo oduševila svoje fanove. 

Pažnju javnosti skrenula je na Mundijalu u Rusiji, preko noći je postala popularna, a svojom pojavom nikoag ne ostavlja ravnodušnim, pa je stigla i do preko pola miliona pratilaca na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Doslovno živi od svoje lepote, modelinga i reklama na Instagramu, te tako  može sebi da priušti i mnoga egzotična putovanja.

Ovoga puta je otišla u Kostariku, gde je iskoristila priliku i da odgleda kvalifikacioni meč za Svetsko prvenstvo između ove zemlje i Kanade za koju brani kapiten Crvene zvezde Milan Borjan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Iako nije imala karte, otišla je na rizik na put koji je trajao četiri sata u jednom pravcu. Na kraju je uspela da se nađe na stadionu i priredi šou.

Obukla je i dres Kostarike i navijala za domaći tim protiv favorizovane Kanade.

Ivana je imala na sebi i provokativan beli šorts koji nije ostavljao mnogo mašti na volju. Dobila je i brojne komentare muškaraca tim povodom da izgleda fenomenalno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana je na kraju i donela sreću Kostariki, koja je slavila protiv Kanade sa 1:0 i domogla se četvrtog mesta, koje vodi u baraž protiv pobednika kvalifikacija u Okeaniji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading