FORCA MONCA! Istorijski uspeh Berluskonijevog kluba usrećio bombastičnu Italijanku
Printscreen/Instagram

 

Kad već Napoli (ponovo) nije uspeo da preotme „skudeto“ bogatom severu, Marika Fruško je emocije s juga preusmerila u šampionov komšiluk. U svoj kraj, ka Monci, gde se jednako burno slavilo kao i u Milanu.

 

 

Bujnu Napolitanku, rodom iz područja Brijanca, silno je obradovao istorijski uspeh kluba koji je od 2018. u rukama Silvija Berluskonija.

FORCA MONCA! Istorijski uspeh Berluskonijevog kluba usrećio bombastičnu Italijanku

AP/Matteo Bazzi

 

Bjanko-rosi (belo-crveni) nikad pre nisu uspeli da se dokopaju Serije A. Sedamdesetih i osamdesetih prošlog veka su bili blizu... Trebalo je da dočekaju 85-godišnjeg maga. Kroz plej-of su ušli u društvo najboljih.

 

 

„Ja, građanin Agrate Brijance, srećna sam zbog ulaska Monce u Seriju A“, poručila je 30-godišnja crnka putem Instagrama, na kojem pratiocima (860 hiljada) redovno nudi izazovne fotke.

 

 

Bombastična internet zvezda, model i sportska novinarka još kao devojčica je osetila strast prema fudbalu. Umesto s Barbikom, kaže, igrala je lopte s drugarima iz razreda. Danas... puca od seksepila.

 

 

- Posao obavljam profesionalno, a kad dođem kući, radim sve što žena radi unutar četiri zida - čistim, kuvam, peglam... Kad je utakmica, ne postoji ništa drugo nego sofa, pica i pivo!

Tetovirana ljubav prema Napoliju

Marika je tetovažama ovekovečila ljubav prema Napoliju, čak i na intimnom delu tela. Iznad vrele zone je nacrtala detalje grada pod Vezuvom uz poruku „made in Naples“ (napravljeno u Napulju), a vernost klubu sa stadiona „Dijego Maradona“ je iskazala i porukom na nadlaktici: „Jedan grad, jedna boja, jedna i jedina vera, Napoli“.

 

 

Navijaće Marika i za Moncu naredne sezone. Punim plućima, dabome.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading