RONALDO JE POZVAO U NJEGOVU VILU Atraktivna novinarka je pristala, ali samo pod jednim uslovom i poručila mu ovo (FOTO)
EPA-EFE/PETER POWELL

Kristijano Ronaldo čitavog života okružen je lepim ženama, a poslednjih nekoliko godina mesto u njegovom srcu zauzima atraktivna Georgina Rodrigez.

Zajedno su nedavno dobili ćerku, a Argentinka izgleda bolje nego ikada. Njen odnos sa Kristijanom sada deluje savršeno, ali se zna da je Ronaldo u prošlosti voleo da šalje poruke i drugim atraktivnim devojkama.

SAGA OKO PORTUGALCA I DALJE TRAJE Ronaldo se vratio u Mančester, ostaje li u Junajtedu?

O svom ličnom iskustvu sa portugalskim fudbalerom na društvenoj mreži tik-tok govorila je Alison Ekman (31), američka novinarka, voditeljka, pevačica i glumica. Svojevremeno je Portugalac muvao nju, a ona je nalete jednog od najboljih fudbalera odbila. Otkrila je i detalje! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aly Eckmann (@alyeckmann)

 

Devojka koja ima skoro 300.000 pratilaca na Instagramu upoznala je Kristijana Ronalda poslovno, a njihovo druženje završilo se u vili slavnog fudbalera. Uz jasno povučene granice, koje Amerikanka nije želela da pređe!

-Upoznala sam ga kad sam bila voditeljka programa na predstavljanju njegovog parfema. Počeli smo na pričamo na zabavi, a on me je pozvao na piće.

-Ne, nema šanse, moram da radim sutra - rekla sam mu, a moji prijatelji su počeli da me ubeđuju da pristanem.

-Pristaću, ali će me tvoj vozač odvesti kući kad budem poželela - rekla sam. Bio je ok sa tim - počela je priču Alison. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aly Eckmann (@alyeckmann)

 

Kada se zabava završila, mala grupa ljudi je otišla do vile koja pripada portugalskom fudbaleru.

-Podelili smo se, moj prijatelj je otišao sa njim, ja sa njegovim menadžerom. Završili smo u kući, uz nekoliko čaša šampanjca. Ostali smo zajedno do tri ujutru, tada sam otišla kući. To je to, ništa se nije desilo - otkriva novinarka, ali... Postoje još neki detalji priče.

Ubrzo su razmenjeni brojevi telefona, pa se razgovor Kristijana i Alison nastavio u neobaveznom tonu.

-Pitao je za moj broj telefona i dopisivali smo se nekih mesec dana. Bilo je veoma prosto, pitanja šta radiš i odgovori sada sam na poslu. Tu je stavljena tačka. Možda je očekivao da se pozovem u njegovu kuću, ali ja ne idem po kućama poznatih ličnosti i spavam sa njim samo zato što su poznati - ispričala je Ekman.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading