Aleksandra Danijel i Danijela Hemsli
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Pa to je nepravda! Kako bi to rekao Kalimero, a složila se publika, dabome muška, u znak protesta zbog proterivanja Danijele Hemsli s turnira.

Organizatori Kingpin boksa nisu progledali kroz prste 22-godišnjoj Onlifans zvezdi, koja je trijumf u polufinalu nad blogerkom Aleksandrom Danijel proslavila zadizanjem majice i pokazivanjem golih grudi gledaocima.

U Dablinu smatraju da je Amerikanka takvim izlivom radosti uznemirila gledaoce - da li, hm? - te su joj uručili otkaz uoči finalnih borbi.

„Razumemo da je taj potez neke od vas uvredio i da nije po standardima koje gajimo. Izvinjavamo se svima koji su se uznemirili zbog njenog poteza. Ona se neće pojaviti na finalnom događaju“, poručili su iz Kingpin boksa.

Vratiću se još jača

Atraktivna plavuša koja je, jasno, profitirala od pokazivanja grudi uvećanjem broja pratilaca na Instagramu i, posebno, Tiktoku, potvrdila je da neće biti na finalu, ali ne i razlog koji je naveo organizator.
- Nije mi zabranjen pristup, već sam odlučila da uzmem nekoliko nedelja pauze da se oporavim, jer sam povredila palac i lakat. Planiram da se vratim borbama od zime. Zaljubila sam se u ovaj sport - rekla je Danijela uz izvinjenje svima koji su se osetili uvređenim.

U pitanju je, inače, organizacija koja vodi borbe između osoba popularnih na društvenim mrežama i internetu - influenseri, blogeri, zvezde Jutjuba...

Turnir se održava kroz četvrtfinale, polufinale i završne borbe, na kojima eto neće biti Danijele Hemsli. Pa to je nepravda!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading