NEKADA FUDBALSKA A DANAS GLUMAČKA NADA Bivši igrač Real Madrida budući Džejms Bond?
Foto: EPA/EPA/Manuel Lorenzo

Važio je za ozbiljnog fudbalskog talenta, pokrivao je celu levu stranu terena, Real je platio ozbiljan novac Fejnordu 2007. za njega, ali on fudbal nije uzimao za ozbiljno.

Rojston Drente, nakon što je izmenio na desetine klubova tokom svoje gotovo dvadesetogodišnje karijere, rešio je da ostvari svoje dečačke snove i konkuriše za ulogu agenta 007. Da, Drente želi da postane poznati glumac. 

On je imao par nastupa u lokalnim holandskim serijama, ali sada želi svoju prvu pravu rolu, i to ni manje ni više nego da glumi Džejms Bonda.

- Uvek sam govorio majci da jednog dana želim da budem glumac. To je bilo nešto što sam shvatao vrlo ozbiljno. Osim fudbala, to je bio još jedan od mojih snova-  otkrio je sada bivši holandski reprezentativac.

On je nedavno otišao na kasting za novog Bonda, a nekoliko kladionica nije oklevalo da uvrsti njegovo ime među kandidate za ulogu mitskog špijuna, Džejms Bonda.

No, nema sumnje da će mu konkurencija biti ozbiljna.

Bivši fudbaler je u razgovoru za Gazeta delo sport govorio o svojim danima u Realu, i priznao da nije bio dovoljno zreo da postane vrhunski fudbaler.

- Nisam bio spreman da budem profesionalac. Mislio sam za sebe da sam Bog, ali sam takođe voleo da partijam i ostanem do kasno u noćnom klubu. Fudbal i takav stil života jednostavno ne možeš da kombinuješ. Imao sam 20 godina kada sam došao u Real Madrid i bio sam tek na početku. Taj osećaj ludila i uzbuđenja kada se transfer desio ne može da se opiše. Imao sam osećaj kao da sanjam kada sam ušao u svlačionicu Reala, to su uspomene koje nikada neću zaboraviti i zauvek će biti u mom srcu - rekao je Drente.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading