Larisa Sumpani
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

Larisa Sumpani (24), predstavnica brazilske države Minas Žerais, pobedila je na izboru za Mis bumbum 2023.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larissa Sumpani (@eusumpani)

Nova vlasnica najbolje zadnjice u najfudbalskijoj zemlji sveta izašla je na binu da primi nagradu u šokantnom bikiniju - od sirovog mesa!

- Inspirisala me je Lejdi Gaga, ovo je vid protesta. Kakva je korist od devojaka koje su toliko posvećene ako nas gledaju kao komad mesa? Htela sam da unesem ozbiljniji pristup. Ja sam lice brazilske stvarnosti. Sigurna sam da će mi nagrada Mis bumbum otvoriti ta vrata - rekla je pobednica takmičenja koje traje od 2011, a na jednom (2015) slavila je i čuvena navijačica Lionela Mesija, bombastična Suzi Kortez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzy Cortez (@suzyacortez)

Larisa je ostavila za sobom Sabrinu Raban (srebrna gu*a) i Rafaelu Dijas (bronzana), kao i 21-godišnju sestru Rafaelu, koja je predstavljala državu Baija.

Najmanje triput nedeljno u krevetu

Dijeta koju je Larisa upražnjavala tokom priprema sastoji se od vežbanja tri sata intenzivnog se*sa najmanje triput nedeljno, kako bi telo bilo u dobroj formi.
- Počela sam s tim pre četiri meseca. Ranije mi je bilo lakše jer sam imala stalnog partnera. Dijeta se kombinuje s vežbanjem i kontrolom ishrane.

- Veoma sam srećna i ispunjena. Pripremala sam se dugo, pomogla mi je i se*sualna dijeta. U poslednjem delu priprema sam se uzdržala od se*sa da bih ostala fokusirana na takmičenje - rekla je pobednica takmičenja u Sao Paolu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading