SRAMOTAN ODNOS PREMA NOVAKU! Žale što je iz male zemlje i što nije Amerikanac!
EPA-EFE/ANDY RAIN

- Novak je više od tenisera, napravio je za Srbiju neverovatne stvari. Pametan je, zna jezike, sve poštuje i sramotno je kako se prema njemu odnose oni sa Zapada. Žao im je što je neko iz male zemlje prvi i što nije Amerikanac, Englez, Francuz, žao mi je, ali nije - rekao je Pilić za "Mondo".

Nastavio je u istom ritmu.

- Teško su mu pali porazi i u Pekingu 2008. godine kada je imao dobijen meč sa Nadalom i u Riju od Del Potra. Uz sve to se igra na tvrdoj podlozi na kojoj je osvojio najviše turnira. Favorit je broj jedan, onog sekunda kada ubaci u šestu brzinu retko ko može da mu parira.

Smatra da je Nole favorit, ali...

- Daće Bog da se to dogodi, bila bi to kruna svega svakako. Osvajanje Rolan Garosa je veliki podstrek, mada kod ljudi kao što je Novak podstrek je svaki dan, ne razmišljaju o prošlosti i prethodnim uspesima, već žele to da nastave. Nije to želja u kilogramu, nego želja u tonama da ostaneš tamo gde jesi. Pozvao me je pred turnir u Rimu  i tada mi je rekao da će se koncentrisati na velike turnire. Da li će uspeti? Ne znam. Voleo bih da se to dogodi - objasnio je Pilić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dobrivoje038

28.06.2021 12:00

To je istina, narocito na zapadu, i ne samo za Novaka, cesto gledam NBA ligu na bein-sport bolje je pricati i xvaliti lose amere nego pominjati Jokica ili Doncica !!