NAJSRAMOTNIJI NAPAD NA ĐOKOVIĆA! NEMAC OSUO PALJBU: Novak pravi skandale, Federer je najbolji ikada!
Tanjug/Ap

 

Malo se zaneo.

Ne toliko bitan faktor u svetu tenisa, ali čovek kome svetski mediji daju veliku pažnju, pre svega zbog veličanja Rodžera Federera, ponovo je pokazao kako ume da "briljira".

Nemački teniser Oskar Ote upitan je nakon poraza od Endija Mareja i eliminacije sa Vimbldona ko je po njemu najbolji u trci Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Naravno da je stao na stranu Švajcarca.

NAJSRAMOTNIJI NAPAD NA ĐOKOVIĆA! NEMAC OSUO PALJBU: Novak pravi skandale, Federer je najbolji ikada!

EPA

 

- Ko god da dobije tu trku, as moje tačke gledišta Federer je najveći - rekao je Ote, misleći na trku po broju osvojenih grend slemova. 

Po njegovom mišljenu Novak je poznat po skandalima?!

- Nažalost, nisam objektivan, divim mu se zbog njegovog držanja. On je glavna figura tenisa. On je stvorio imidž čoveka bez mane, nije izazivao skandale kao Đoković - istakao je Ote.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Gruja-Bg

01.07.2021 14:33

Nemac će biti zapamćen jedino po komentaru...

sara

01.07.2021 15:36

Pakost, ljubomora i patološka mržnja što je Nole najbolji, čini da ljudi i ne znaju šta pričaju, već samo napadaju!!!. Napred Nole, važno je da te mi srbi iskreno volimo, lažno ti i ne treba, a napade neka te samo očeliče!!!.

111

01.07.2021 16:32

Ustaše i Fašisti ne vole S R B E a na žalost nisu na kraju drugog svetskog rata platili cenu koju su trebali ,ali polako doći će i zo jednog dana na naplatu. nemci ,austrijanci ,hrvati i još neki narodi i države nisu smele da ostanu i opstanu ni kao države ni kao nacije,ali stići će ih Božja ruka,Bože zdravlja

Ssss

20.07.2021 00:11

Ne kontam na kojim je drogama ovaj Švabo? Mozda ima poplavu u svojoj Njemackoj pa nije sav svoj.