SRAMNE PROZIVKE NA ĐOKOVIĆEV RAČUN! Novak ponovo na udaru pred četvrtfinale US opena, razlog je bizaran! (FOTO)
Tanjug/Ap

Naš najbolji teniser Novak Đoković ponovo se našao na udaru dežurnih mrzitelja koji pokušavaju da ga izbace iz takta i spreče ga da osvoji kalendarski slem, kao i da obori rekord Rafaela Nadala i Rodžera Federera po broju grend slem titula.

Naravno da se pred četvrtfinala US opena prvi javio Ben Rotenberg, novinar "Njujork Tajmsa" koji je pronašao bizaran način da isprovocira i uvredi Novaka i njegove navijače.

Amerikanac je prvo pokušao da utiče na organizatore US opena i tražio od njih da izbace Noleta sa turnira u Njujorku jer je bi u kontaktu sa Olgom Danilović, koja je imala virus, ali ne kovid već običan virus.

SRAMNE PROZIVKE NA ĐOKOVIĆEV RAČUN! Novak ponovo na udaru pred četvrtfinale US opena, razlog je bizaran! (FOTO)

Tanjug/Ap

 

Kada je video da to neće upaliti, odlučio je da na internetu pronađe suvenir (olovka i rokovnih sa potpisom Novaka Đokovića) koji košta 740 dolara i objavi to na društvenim mrežama uz komentar: "Najskuplji predmet jednog tenisera koji sam ikada video".

Zaboravio je Rotenberg, slučajno ili namerno da sat sa potpisom Rafaela Nadala košta skoro 800.000 dolara, dok se farmerke u posebnoj Naomi Osaka seriji prodaju po 700 dolara. 

 

 

Pitanje je šta je sledeće u režiji Amerikanca?

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading