OTKRIVENI DO SADA NEPOZNATI DETALJI! Poznati političar u kontaktu sa Đokovićem, sada se oglasio i sve rekao! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Čuveni britanski političar i jedan od najvećih zagovornika Bregzita Najdžel Faraž oglasio se ove subote na svom profilu gde je podelio sa javnošću detalje razgovora sa Novakom Đokovićem.

HAOS UŽIVO U PROGRAMU! Nik Kirjos odlepio, pokazivao SREDNJI PRST, pa poručio: Ako se to desi, Đoković će postati ZLIKOVAC! (FOTO)

POJAVILI SE UŽASNI DETALJI! Đoković otkrio šta su mu sve radili na aerodromu u Australiji! (FOTO)

Faraž je u stalnom kontaktu sa porodicom Đoković. Nakon razgovora sa njima on se uverio da Nole ima sve potrebne papire i potvrde kako bi mogao nesmetano da igra na Australijan openu.

- Razgovaram sa porodicom Đoković i njima je jasno da je Teniski savez Australije, u skladu sa zakonom države Viktorija, dozvolio Novaku da dođe u Australiju jer je imao dokaz o pozitivnom PCR testu u poslednjih 6 meseci - napisao je Faraž i dodao:

 

 

- Tada je uhapšen, oduzeti su mu telefon i novčanik. Australijski ministar unutrašnjih poslova kaže da Novak Đoković može slobodno da ode, ali to nije tačno. Ukoliko se ne žali, suočiće se sa automatskom trogodišnjom zabranom izdavanja vize – tako da mora da ostane u zatvorskim uslovima do ročišta u ponedeljak. Ako mogu ovo da urade teniseru broj jedan na svetu, samo pomisli šta bi mogli da urade vama - napisao je on. 

 

 

Podsetimo, Novakovo suđenje zakazano je za noć imeđu nedelje i ponedeljka u ponoć po našem vremenu, odnosno u 10 časova po australijskom.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading