SKANDALOZNO! Šta više hoće od Novaka? Sraman potez čoveka koji Đokovićevu sudbinu drži u rukama!
EPA

Ni protekle noći Srbija nije spavala, jer je australijski ministar za imigracije Aleks Houk trebalo da donese konačnu odluku o Novaku Đokoviću. Ipak, on se nije oglasio.

Novak je na "Rod Lejver Areni" odradio drugi trening, ali još uvek postoji bojazan da ga nećemo gledati na Australijan openu. 

Imigracioni ministar Aleks Houk najverovatnije neće doneti odluku tokom utorka u Australiji, odnosno po srpskom vremenu najranije što bismo mogli da saznamo su kasni večernji sati današnjeg dana. 

Iz kancelarije Houka potvrđeno je da ministar "i dalje razmatra da li da iskoristi lične ovlasti i poništi vizu Novaka Đokovića".

Houk se neće zvanično oglašavati sve dok ne bude dobro razmislio i doneo odluku, a sve kako ne bi ugrozio ovaj proces koji se za Đokovića pretvorio u pravu dramu. 

Preostaje nam da se nadamo da Houk neće "poništiti" odluku suda i da ćemo Novaka gledati na Australijan openu koji počinje 17. januara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Pročitajte još:

Opet si pobedio!

DOK MINISTAR ĆUTI, OGLASIO SE POZNATI ADVOKAT! Evo zašto Noletu ne smeju da ponovo ponište vizu!

GOVORILO SE O ĐOKOVIĆU! Premijer ponovo potkačio Novaka!

ON JE SIGURAN! Pojavio se novi dokaz - Nole uveren da će igrati Australijan open!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
vasilije

11.01.2022 08:00

Nece biti odluke u utorak nego prebacena je za sredu, valjda... inace moze Noletu ukunuti vizu i deportovati ga kad god hoce , cak u sred meca....

Djoka

11.01.2022 10:06

Svim silama se ATP ( čitaj Federer i Nadal ) trudi da Novak ne osvoji desti put AO i samim tim i famozni 21 GS. Ukoliko to Novak sada ne , ne daj bože, uspe , ništa manje peripetija neće imati ni ostalim GS turnirima.