SUMORNE PROGNOZE ZA FEDERERA! Oglasio se Rodžerov veliki prijatelj, ono što je rekao nikako nije dobro
EPA-EFE/NEIL HALL

Švajcarski teniser Rodžer Federer od Vimbldona prošle godine nije odigrao nijedan meč. Svi sa nestrpljenjem iščekuju njegov povratak, međutim, veliko je pitanje hoće li do toga uopšte doći.

Federer se i dalje oporavlja od operacije kolena, a dugogodišnji član Rodžerovog tima Severin Luti izneo je sumorne prognoze.

IMAŠ LI TI ČOVEČE OBRAZA? Deportovao Đokovića iz Australije, pa zaražen kašljao u javnosti! Novakovi navijači BESNI! (FOTO/VIDEO)

Jedan od najboljih tenisera svih vremena rekao je da mu je želja da i ove godine učestvuje na Vimbldonu, ali nije mogao da potvrdi da će to biti slučaj, pošto još nije počeo da radi teže vežbe snage, kao i one sa naglim pokretima i zaustavljanjima.

- U ovom trenutku ne mogu da zamislim da će ove godine igrati na Vimbldonu. Oporavlja se i ima napretka. Neću ja biti taj koji će reći da je nemoguće, ali ne mogu sada to da zamislim - rekao je Luti.

ŠTA POSLE VAJDE? Novak doneo veliku odluku o svom timu!

Inače, Federer je za ovu sezonu prijavio samo jedan turnir, a to je Lejver kup, egzibicioni turnir koji se od 23. do 25. septembra održava u Londonu. Federer je zbog duge pauze pao na ATP rang listi na 27. mesto.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading