Rafa i Nole
Foto: EPA/EPA-EFE/ANDREW COULDRIDGE

Španski teniser Rafael Nadal ponovo je svetska tema broj jedan. 

Nadal je pričao da ima ozbiljne probleme sa povredama pre početka Australijan opena, tokom Rolan Garosa i sada tokom Vimbldona.

U četvrtfinalu je urpkos brojnim problemima pobedio Tejlora Frica posle pet setova i to nakon što je tražio medicinski tajm-aut zbog bolova u mišićima stomaka.

(UŽIVO) VIMBLDON DVANAESTI DAN Evo kad se Novak bori za finale, bivši trener pravi probleme Đokoviću, Serena napravila haos

Delovalo je da se nalazi u izuzetno teškoj situaciji, ali je uspeo da do kraja meča igra na vrhunskom nivou i da se plasira u polufinale. Mnogi su ponovo pomislili da je Rafa posegnuo za psihološkim igricama.

GUMENI BIZON IZ PAMPLONE Đani uništio Nadala: Nole, ne padaj na fore

Tanjug/Ap

 

 

Veliki je broj onih koji su smatraju da se Nadal dopinguje.

O tome je, još pred početak Vimbldona, u svom stilu govorio čuveni srpski fudbaler, Saša Ćurčić koji trenutno boravi u Londonu.

STEFAN "GAZI" NOVAKOVIM STOPAMA Igrao protiv sina dubl legende, Kirjos "špijunirao" (VIDEO)

- Očekujem da ga dron doveze na Vimbldon. To su sve forice odmah da odgovorim. Stejdž, pozorište, predstava, režirano... Kao on ne može da bi opustio Nolinja - rekao je Ćurčić za "Merkur X tip".

GUMENI BIZON IZ PAMPLONE Đani uništio Nadala: Nole, ne padaj na fore

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Nadala je uporedio sa Lensom Armstrongom, biciklistom koji je ostao bez sedam osvojenih Tur de Frans titula nakon što je dokazano da je tokom karijere koristio doping.

- Da li menja krv iz Južnoafričke Republike? Tu je mlada, jaka krv. To je ono Alkazar onaj kondicioni trener, ili onaj Armstrong što kao vozi od Pariza do Besnog Foka za 17 minuta. Ma idi bre! Kafe de Pariz i Tur de Frans i to.

Za kraj, popularni Đani je poručio da očekuje Novakovu pobedu u Londonu, a imao je i prognozu za ostatak karijere srpskog i španskog tenisera.

- Ima tu svega i svačega, naš Nolinjo ne treba da pada na te forice. Evo mojeg proročanstva. Novak Đoković će da osvoji 29 grend slem turnira, a ovaj gumeni bizon iz pamplone će da ostane na 22. Možda negde ućari na foru još jedan - zaključio je Saša Ćurčić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading