NAKON TENISKOG, NA REDU JE BIO KOŠARKAŠKI TURNIR U VISOKOM Novak Đoković delio asistencije kao plejmejker, bacio alej-up za zakucavanje Džananu Musi (FOTO)
Alo

Nakon teniskog spektakla u Kompleksu Ravne u Visokom koji je održan u sredu, juče je na rasporedu bio još jedan sportski događaj.

U pitanju je bio turnir u košarci pod nazivom - NBA zvezde za decu bez roditelja.

Tako su se na turniru našli Džanan Musa, novopečeni košarkaš Reala, braća Burić koji su rukometni reprezentativci BiH, kao i brojni drugi sportisti, ali i specijalni gost, Novak Đoković. 

Događaju su prisustvovali i najbolji bh. atletičar Amel Tuka, košarkaški reprezentativac BiH Amar Gegić, Azra Alispahić i drugi.

KANAĐANKA NIJE MOGLA DA SAKRIJE ODUŠEVLJENJE Đokovićeva knjiga mi je promenila život

Novak Đoković je maksimalno iskoristio svoj boravak u Visokom, pa je tako juče zabeležena zanimljiva situacija kada je Novak bio plejmejker Džananu Musi kod zakucavanja. 

Srpski teniser glumio je plejmejkera pod košem, nabacivši Musi asistenciju za sjajno zakucavanje, što su između ostalog uhvatile i kamere Aloonline.ba fotoreportera koji je bio na licu mesta. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Čak Noris

16.07.2022 00:25

Kada će Novak da sedne u F1 i pokaže Verštapenu, Hamiltonu, Lekleru i ostalima kako se vozi?Valjda jednog dana vidimo i to čudo.