DOBRE PARTIJE NA TRAVI Kecmanović se plasirao u četvrtfinale Istborna
Foto: AP/AP/Shuji Kajiyama

Deluje da je srpski igrač uhvatio ritam na travnatoj podlozi i posle dva poraza u prvim kolima u Hertogenbošu i Kvinsu uspeo je da veže dve pobede maksimalnim rezultatom.

Prvi set nije bio interesantan sve do taj-brejka. Videli smo po jednu brejk loptu na obe strane, ali bez realizacije. Vukić je u taj-brejku imao veliku prednost vodio je 4:1, a imao je čak i set loptu na 6:5 i to na svoj servis. Miomir je ipak uspeo da napravi dvostruki mini brejk i završi set sa 8:6. 

Drugi set je Australijanac sjajno započeo, napravio je brejk odmah na startu, a u petom gemu imao je veliku šansu i da napravi dupli brejk pošto je imao tri vezane brejk lopte. Srbin je spasio sve to i onda je napravio neverovatan preokret od 2-4 za protivnika do 6-4 i uspeo da se plasira u četvrfinale.

DOBRE PARTIJE NA TRAVI Kecmanović se plasirao u četvrtfinale Istborna

 

 

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA TENISERKE Goran Ivanišević je izvukao iz pakla, trpela užasne batine oca, zvali je "čudom od deteta"

Zanimljivo da je Kecmanović u ovom meču osvojio samo jedan poen više od protivnika (69-68), ali je uspeo da slavi bez izgubljenog seta.

U četvrtfinalnom duelu rekete će ukrstiti sa Gregorom Barereom koji je do ove faze stigao nakon pobede protiv Čileanca Nikolasa Đarija sa 2-1 u setovima. 

Biće to njihov prvi međusobni duel.

Veliko iznenađenje napravio je Makenzi Mekdonald koji je savladao svog sunarodnika Tejlora Frica u dva taj-brejka. Njega u četvrfinalu čeka bolji iz meča Broadi - Imer. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading