Natalija Stevanović
Foto: AP/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Natalija Stevanović završila je takmičenje na Vimbldonu. U trećem kolu zaustavljena je, bolja je bila Petra Kvitova (Češka) - 6:3, 7:5. Pri rezultatu 5:4 za Srpkinju u drugom setu je meč prekinut zbog kiše, a kada su se teniserke vratile na teren Čehinja je bila bolja, pokazala zašto je dva puta osvajala ovaj turnir i prošla je dalje, ali ko zna šta bi bilo da se nije dogodila sudijska krađa... 

Jedan momenat obeležio je meč, bilo je to u četvrtom gemu drugog seta, pri rezultatu 2:1 za Petru na servis Natalije. Na 15;30 je odservirala as, linijski sudija je uzviknuo aut, Stevanovićeva je tražila "čelendž" i bila je u pravu. Umesto asa, odnosno poena za 30:30 sudija u stolici je rekla da se poen ponavlja, a Kvitova je napravila brejk.

VIMBLDON - SEDMI DAN Nole protiv Poljaka za četvrtfinale, Englezi predvideli finale, Amerikanac poslao moćnu poruku Srbinu

 

 

-Loptica je bila dobra, ona je stajala, nije ni takla lopticu, sudija mi kaže da je linijski omeo da krene na loptu i da se ponavlja. Pomislila sam 'nemoj da me zezaš'. Ali, tako je to kada si na većem terenu i kada je preko puta tebe dvostruka pobednica Vimbldona, sudija ima pritisak, gospođica je samo stala i čekala sledeći servis. Taj gem je trebalo da bude moj - rekla je Natalija.

Teško je prognozirati šta bi se desilo, ali je ona uverena da su stvari mogle da budu drugačije.

-Rekla bih da je prelomilo to kada je kiša pala, kroivo mi je, jer je za moju slajs igru bitno da kao surfer uhvatim talas i da krenem. Uhvatila sam, počela sam lepo da surfujem i onda je kiša počela. Nju je to osvežilo, ona je fenomenalna teniserka i eto. Dala sam sve od sebe, borila sam se do samog kraja - zaključila je Natalija Stevanović.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading